Freestyle fra 12 år

Disse partiene passer for alle som liker å høre på og bevege seg til musikk. På våre velkjente og populære Freestylepartier danser vi discodanser etter den nyeste musikken. Denne populære danseformen er en blanding av jazzballet og showdans. Freestyle er Norges største dansegren. Du trenger ingen forkunnskaper på vårt nybegynnerparti, og vil du lære mer, har vi kurs for det også.

Du finner disse klassene i Fredrikstad,  Råde

Hip Hop

Hip Hop er danseformen du ser på musikkvideoer , men som også sprer seg raskt på blant annet Tik Tok. Vi har Hip Hop fra 6 år og helt opp til voksne. Vi har også ulike nivåer, slik at alle får mestringsfølelsen.

Video fra nivå 3

Du finner disse klassene i Fredrikstad 

Girly Style

En feminim form for Hip Hop som er svært populær i hele Europa. Dette er jentenes klasse! Vil DU danse som jentene i musikkvideoer, er dette klassen for DEG! En av våre mest populære partier for jenter.

Video fra klassen

Video fra klassen

Du finner denne klassen i Fredrikstad, Halden 

 

Girls only fra 10 år

Girls only er en sammensatt klasse der man danser Hip Hop, Freestyle og Showdans. Man lærer litt av hver ting. Dette har vært en svært populær klasse blant de voksne , og vi gleder oss til å også ha dette for være yngre dansere.  

Du finner disse klassene i Fredrikstad , Råde og Halden

 

 Get Prepared

På denne klassen lærer du en ny dansestil hver trening. Noen få dansestiler vil gå over 2 ganger, da de er mer arbeid med dem. Det er korte og enkle koreografier, slik at alle kan lære dem på 60 minutter. Vårt mål er at du skal gå ut av salen, og tenke, "Dette var gøy, og i dag var jeg god"

Du finner disse klassene i Fredrikstad

Se video her

Ballett

Denne klassen passer både for deg som ikke har danset før, og deg som har danset før. Klassen er beregnet på voksne som ønsker å lære grunnleggende ballett, men også ha en fin og morsom treningsform.

Du finner disse klassene i Fredrikstad