Freestyle fra 12 år

Disse partiene passer for alle som liker å høre på og bevege seg til musikk. På våre velkjente og populære Freestylepartier danser vi discodanser etter den nyeste musikken. Denne populære danseformen er en blanding av jazzballet og showdans. Freestyle er Norges største dansegren. Du trenger ingen forkunnskaper på vårt nybegynnerparti, og vil du lære mer, har vi kurs for det også.

Du finner disse klassene i Fredrikstad, Halden, Råde

Hip Hop

Hip Hop er danseformen du ser på musikkvideoer og i programmet So you think you can dance. En raskt voksende og kul danseform. Mtvdans er koreografi til en bestemt sang. Det kan være alt fra Hip Hop koreografi til blant annet High School Musical.

Du finner disse klassene i Fredrikstad og Halden

Girly Style

En feminim form for Hip Hop som er svært populær i hele Europa. Dette er jentenes klasse! Vil DU danse som jentene i musikkvideoer, er dette klassen for DEG! En av våre mest populære partier for jenter.

Du finner denne klassen i Fredrikstad, Halden 

 

 Hip Hop Experimental fra 12 år

Her utforsker og eksperimenterer vi med Hip Hop. Målet med denne klassen er å skape sin helt egen stil og utforske selv ulike måter å bevege seg ¨på    

Passer for nivå 2 & 3

Du finner disse klassene i Fredrikstad

 

Girls only fra 10 å

Girls only er en sammensatt klasse der man danser Hip Hop, Freestyle og Showdans. Man lærer litt av hver ting. Dette har vært en svært populær klasse blant de voksne , og vi gleder oss til å også ha dette for være yngre dansere.  

Du finner disse klassene i Fredrikstad og Halden