Selskapsdans/Hyggedans

Her lærer du dansene til bruk på et alminnelig dansegulv.Du lærer de dansene du vil ha mest brukt for og vi kan nevne, Swing, Vals, Sals, Foxtrott og Tango som noen av dem. Kom gjerne alene

Du finner disse klassene i Fredrikstad 

Hip Hop

Nivå 1: Et godt alternativ til deg som ønsker å ha det gøy, høre på musikk og trene samtidig. Vi lærer enkel koreografi etter en nyeste musikken. 

Nivå 2 passer for deg som har danset før, og som ønsker litt vanskeligere koreografi. Klassen er lagt opp som en showklasse, og opptrer 2 ganger i året. 


Du finner disse klassene i Fredrikstad 

Se video her.

Intensivkurs

Vi har intensivkurs i  Swing og Brudevals. Se egen side for oversikt over datoene. Ta også gjerne kontakt med oss dersom du ønsker et kurs for en vennegjeng, arbeidskollegaer eller et utdrkningslag.

Du finner disse klassene i Fredrikstad

 

Pole Fitness

Pole fitness er en raskt voksende treningsform! Poledance var før forbundet med stiptease, men er nå en svært akseptert treningsform. Vi bygger muskler og trener smidighet til herlig musikk!

Anbefalt tøy: Singlet/topp og korte bukser slik at dere får mer hold i stangen!

Pole Fresh: Her trenger du ingen forkunnskaper

Pole 1: For deg som har gått Pole Fresh og vil gå videre.

Pole Sport: For deg som har gått Pole Fresh og Pole 1 og ønsker en ny utfordring

Strong & Flexi: En styrke og strechklasse der vi også bruker stang

 

Du finner disse klassene i Fredrikstad 

 

Ladies only

Denne klassen er kun for voksne damer! Vi danser alt fra Hip hop til disco og showdans. Her settes det sammen morsomme koreografier, og det viktigste er å ha det gøy og ha mestringsfølelsen. 

Video 1

Video 2

Du finner disse klassene i Halden og Fredrikstad

 

Latino

Denne klassen er lagt opp til at man danser alene. Her bruker vi de latinamerikanske til en morsom treningsform. En klasse der man får opp pulsen, danser og har det gøy. Ingen forkunnskaper er nødvendig


Du finner disse klassene i Fredrikstad  og Halden

Video fra Latino: https://youtu.be/Cbp6mA7ZOCo

 

 

Latino Koreo

Denne klassen er lagt opp til at man danser alene. Her bruker vi de latinamerikanske til en morsom treningsform. En klasse der man får opp pulsen, danser og har det gøy. På Latino Koreo bør du ha danset før, eller være klar for en utfordring.


Du finner disse klassene i Fredrikstad 

Video fra Latino koreo 

 

 

Burlesque

Burlesque er tilbake igjen på timeplanen. En herlig og morsom klasse, der man danser etter den herligste musikken som man ikke kan annet enn å bli glad av! Det er koreografier både med og uten stol. Vi danser i vanlig treningstøy og finner fram våre feminine sider.

Se video her

Du finner disse klassene i Fredrikstad 

 

Burlesque/Tease nivå 2

På denne klassen bør du ha danseerfaring fra tidligere, men det trenger ikke være fra Burlesque. Vi har mer utfordrende koreografier, samt noe formasjoner. 

Du finner disse klassene i Fredrikstad