Selskapsdans/Hyggedans

Her lærer du dansene til bruk på et alminnelig dansegulv.Du lærer de dansene du vil ha mest brukt for og vi kan nevne, Swing, Vals, Sals, Foxtrott og Tango som noen av dem. Kom gjerne alene

Du finner disse klassene i Fredrikstad 

Hip Hop

Et godt alternativ til deg som ønsker å ha det gøy, høre på musikk og trene samtidig. Vi lærer enkel koreografi etter en nyeste musikken.
Du finner disse klassene i Fredrikstad og Halden

Se video her.

Intensivkurs

Vi har intensivkurs i Salsa, Swing og Brudevals. Se egen side for oversikt over datoene. Ta også gjerne kontakt med oss dersom du ønsker et kurs for en vennegjeng, arbeidskollegaer eller et utdrkningslag.

Du finner disse klassene i Fredrikstad

Burlesque

 Klassen passer best for deg som er over 20 år og vil danse, trene og ha det gøy. .I dag brukes ordet mest som adjektivnorsk med betydningene «overdrevent komisk», «løssluppen» eller «fantastisk». Ordet burlesque betyr egentlig opp-ned, og sjangeren handler ofte om å snu sosiale normer på hodet. 

Video av en av våre koreografier her

Denne klassen finner du i Fredrikstad

 

Pole Fitness

Pole fitness er en raskt voksende treningsform! Poledance var før forbundet med stiptease, men er nå en svært akseptert treningsform. Vi bygger muskler og trener smidighet til herlig musikk!

Anbefalt tøy: Singlet/topp og korte bukser slik at dere får mer hold i stangen!

Pole Fresh: For deg som er helt ny. Pole 1: For deg som vil gå videre fra Pole Fresh. Pole Koreo: Kort koreografi hver time med ulike dansetyper. Passer deg som er trygg på Pole 1. Pole Spinn: Vi setter stengene i Spinning modus og flyr.Nivå justeres etter gruppe. Strong & Flexi: Styrke og fleksibilitet slik at man oppnår det man ønsker i Pole klassene.

Du finner disse klassene i Fredrikstad 

 

Ladies only

Denne klassen er kun for voksne damer! Vi danser alt fra Hip hop til disco og showdans. Her settes det sammen morsomme koreografier, og det viktigste er å ha det gøy og ha mestringsfølelsen. 

Video 1

Video 2

Du finner disse klassene i Halden og Fredrikstad

 

Latino

Denne klassen er lagt opp til at man danser alene. Her bruker vi de latinamerikanske til en morsom treningsform. En klasse der man får opp pulsen, danser og har det gøy. Ingen forkunnskaper er nødvendig


Du finner disse klassene i Fredrikstad  og Halden

Video fra Latino: https://youtu.be/Cbp6mA7ZOCo

 

 

NYHET! Exclusive

En kul klasse der koreografiene er satt sammen som en formasjon.  Det er en blanding av hiphop, girlystyle og showdans. Klassen er perfekt for deg med masse attitude eller en deg som føler at du trenger en ekstra piff med selvtillit. Du bør ha danset litt før.

Du finner disse klassene i Fredrikstad