Hip Hop

Hip Hop er danseformen du ser på musikkvideoer , men som også sprer seg raskt på blant annet Tik Tok. Vi har Hip Hop fra 6 år og helt opp til voksne. Vi har også ulike nivåer, slik at alle får mestringsfølelsen.

Du finner disse klassene i Fredrikstad,og Halden

Selskapsdans/Hyggedans

Her lærer du dansene til bruk på et alminnelig dansegulv.Du lærer de dansene du vil ha mest brukt for og vi kan nevne, Swing, Vals, Sals, Foxtrott og Tango som noen av dem. Kom gjerne alene

Du finner disse klassene i Fredrikstad

 

Comercial Hip Hop

Commercial dance er en sjanger av hip hop dans som har utviklet seg i en kommersiell retning. Det vil si at stilen og koreografien er tilpasset dagens musikkindustri og trender (f.eks TikTok danser). Mye av inspirasjon kommer direkte fra hip hop men hver koreograf er åpen til å bruke dems egen grunnteknikk fra ulike stiler også. På Commercial dance vil du lære deg hvordan å ta inn koreografi, rytme og musikkforståelse

Link til video

Du finner disse klassene i Fredrikstad,

Girly Style

En feminim form for Hip Hop som er svært populær i hele Europa. Dette er jentenes klasse! Vil DU danse som jentene i musikkvideoer, er dette klassen for DEG! En av våre mest populære partier for jenter.

Video fra klassen

Du finner denne klassen i Fredrikstad, Halden 

 

Girly Style nivå 2

Denne klassen er for de som har flere sesonger Girlystyle bak seg, eller som ønsker en utfordring med vanskeligere koreografier. Da vi også gjør formasjoner, må man sette av tid til sesongens stevne i Rolvsøyhallen hver sesong. 

Du finner denne klassen i Fredrikstad

Pole Fitness

Pole fitness er en rask voksende treningsform. Poledance var før forbundet med stiptease, men er nå en svært akseptert treningsform. Vi bygger muskler og trener smidighet til herlig musikk!

Pole Fresh: Her trenger du ingen forkunnskaper

Pole 1: For deg som har gått Pole Fresh og vil gå videre.

Pole 2/3: For deg som har gått Pole Fresh og Pole 1 og ønsker en ny utfordring

Strong & Flexi: En styrke og strechklasse der vi også bruker stang

Anbefalt tøy: Singlet/topp og korte bukser slik at dere får mer hold i stangen!

Du finner disse klassene i Fredrikstad 

  

KPOP

Kpop er asiatisk inspirert Hip Hop og Showdans. Kpop står for Korean Pop, men det meste av musikken produseres utenfor landet. Med fengende musikk er det ikke vanskelig å la seg rive med!

Du finner disse klassene i Fredrikstad

Link til Video her

Link til Video her

 

 

NB! Se over 12-14 år, da flere av disse klassene passer for deg som er over 15 år