Hip Hop

Hip Hop er danseformen du ser på musikkvideoer og i en mengde tv programmer. En raskt voksende og kul danseform. Vi har flere nivåer og ulike former innen Hip Hop

Du finner disse klassene i Fredrikstad,og Halden

Selskapsdans/Hyggedans

Her lærer du dansene til bruk på et alminnelig dansegulv.Du lærer de dansene du vil ha mest brukt for og vi kan nevne, Swing, Vals, Sals, Foxtrott og Tango som noen av dem. Kom gjerne alene

Du finner disse klassene i Fredrikstad

 

Girly Style

En feminim form for Hip Hop som er svært populær i hele Europa. Dette er jentenes klasse! Vil DU danse som jentene i musikkvideoer, er dette klassen for DEG! En av våre mest populære partier for jenter.

Du finner denne klassen i Fredrikstad, Halden og Sarpsborg

 

Pole Fitness

Pole fitness er en rask voksende treningsform. Poledance var før forbundet med stiptease, men er nå en svært akseptert treningsform. Vi bygger muskler og trener smidighet til herlig musikk!

Vi har 4 nivåer, samt egene klasser for Triks, Koreografi og Spinn.

Anbefalt tøy: Singlet/topp og korte bukser slik at dere får mer hold i stangen!

Du finner disse klassene i Fredrikstad 

 

Youth Crew

Klassen for deg som har gått flere sesonger med Hip Hop på Danseloftet, og ønsker nye utfordringer og er villig til å gi det lille ekstra under og utenom treningstider. Du må være glad i å opptre, og ha mulighet til å være med på show utenom treningstider. 

Du finner denne klassen i Fredrikstad

 

KPOP

Kpop er asiatisk inspirert Hip Hop og Showdans. Kpop står for Korean Pop, men det meste av musikken produseres utenfor landet. Med fengende musikk er det ikke vanskelig å la seg rive med!

Du finner disse klassene i Fredrikstad

Link til Video her

Link til Video her

 

 

NYHET! Exclusive

En kul klasse der koreografiene er satt sammen som en formasjon.  Det er en blanding av hiphop, girlystyle og showdans. Klassen er perfekt for deg med masse attitude eller en deg som føler at du trenger en ekstra piff med selvtillit. Iingen forkunnskaper er nødvendig.

Du finner disse klassene i Fredrikstad

Link til video fra klassen her: https://youtu.be/TvuK3CPADzc

 

NB! Se over 12-14 år, da flere av disse klassene passer for deg som er over 15 år