Hip Hop 8-11 år

Hip Hop er danseformen du ser på musikkvideoer , men som også sprer seg raskt på blant annet Tik Tok. Vi har Hip Hop fra 6 år og helt opp til voksne. Vi har også ulike nivåer, slik at alle får mestringsfølelsen. På 8-11 år er det en god blanding av gutter og jenter

Du finner disse klassene i FredrikstadRåde og Halden

Se video her

Girls only fra 8-10 år og 10 år+

Girls only er en sammensatt klasse der man danser Hip Hop, Freestyle og Showdans. Man lærer litt av hver ting. Dette har vært en svært populær klasse blant de voksne , og vi gleder oss til å også ha dette for være yngre dansere.  I Fredrikstad finner du 8-10 år og 10+. I de andre byene er det fra 10 år.

Du finner disse klassene i Fredrikstad , Råde og Halden

Se video fra klassen her.

Se video fra klassen her

 

Lyrisk Hip Hop fra 8 år

Lyrisk hip hop er en mykere og mer flytende form av hip hop. Her fokuseres det på samspill mellom tekst og bevegelse. Som oftest bruker vi R&B eller saktere rap musikk for å få fram følelsene. Dette passer fint for de som ikke har mye danseerfaring.

Du finner disse klassene i Fredrikstad,  

Video eksempel:
https://www.youtube.com/watch?v=cCQodRWwTF8 

Freestyle fra 8 år

Freestyle kom til Norge i 1982 og har siden den gang utviklet seg mye. Det er koreografier med høyt tempo, men allikevel enkle bevegelser, slik at alle henger med. I slowdelen er det myke smidige bevegelser. Denne klassen er ikke konkurransebasert. Klassen kan kombineres med Girls only.

 

Du finner disse klassene i Fredrikstad