Instruktører på Danseloftet

På Danseloftet er vi opptatt av et godt miljø. Ikke bare blant våre elever, men også blant trenerne.

Latteren kommer lett, når vi samles alle sammen! Da vi har mange dansetyper er det også alle aldre blant våre flotte instruktører.

Gjennom over 40 år med Danseloftet er det mye erfaring. Dette deles vi villig med de nye som kommer til oss. 

Vi er opptatt av at alle skal føle at de klarer! Man skal gå ut av en dansetime og tenke, "Jeg er flink" !

ingri.jpg

INGRI FURULUND

Ingri jobber i Forsvaret, og tar en bachelor i økonomi og administrasjon ved siden av. Hun kommer fra Tromsø og har drevet med dans siden 2011. Året 2016 begynte hun å jobbe som dansetrener, og underviste i hiphop og dancehall primært. Ingri er utadvendt, nysgjerrig og kreativ. Hun liker godt å være i aktivitet, enten om det er dans, løping eller fjellturer til fots og på ski.

Ingri vil fra Høsten 2024 ha våre Hip Hop klasser i Fredrikstad Tirsdag og Onsdag. 

 

leah.jpg

LEAH STYLO

Leah har gått på Hip hop og Girlystyle hos oss siden hun var liten. Hun vil at alle skal ha det bra, og få en god opplevelse når de danser. Til høsten hun som assistent på våre barnepartier på onsdag, og på Vg1. Leah er veldig glad i barn og ønsker å bidra til at danseloftet et trygt sted for alle.

zzzzzzfemale.jpg

EMMA O'CALLAHAN

TBA

zzzzzzfemale.jpg

EMILIE AL AMIRI

Emilie er fortsatt aktiv Hip Hop danser hos oss. Fra 2023 starter hun som assistent. Emilie har et vinnende vesen, og et godt lag med barna. 

Du finner henne på våre barnepartier på Tirsdager i begge saler. 

zzzzzzfemale.jpg

ANINE KNUTSEN

TBA

emmaøn.jpg

EMMA ØISJØFOSS NILSEN

Emma har danset på Danseloftet siden hun kunne gå, og har danset de fleste dansestiler. Hun er kreativ og opptatt av alles beste og dans er en lidenskap.

Hun er tidligere trener for barneidrettsskolen, og har fagbrev i barne- og undomsarbeider! Hun er fortsatt aktiv danser innen Kpop. Du finner Emma på Girlystyle , Girls only og Hip Hop i Halden. 

Camillakg.jpg

CAMILLA KERLER-GUNTHER

Camilla har drevet med pole i 5 år. Hun har deltatt Rising stars, Kyanna online konk. Camilla vant NM pole amatør art 40 + i fjor og kvalifisert seg da til VM. Hun trives veldig godt med å undervise, og har våre klasser på onsdager.

Camilla er sertifisert Poletrener via Xpert. Pole 1 & 2

heidi.jpg

HEIDI OMHOLT

Heidi er utdannet kiropraktor og driver egen klinikk med sin samboer i Fredrikstad. Hun har danset ballet og jazzballett siden hun har var liten og har alltid vært glad i dans og kultur. Etter mange år uten dansing pga lite tilbud av klasser for voksne ble hun veldig glad da hun fant Danseloftet og våre mange partier for alle aldre. Hun tror dans kan være terapeutisk for kropp og sinn og med det bidra til et bedre selvbilde og trivsel i egen kropp. Heidi underviser i Hip Hop voksne mandag og Latino voksne på Onsdager i Fredrikstad. Hun bruker også store deler av fritiden på å selv delta på mange av klassene på Danseloftet

vilja.jpeg

VILJA STENSRUD

Vilja er utdannet grunnskolelærer, og har en unik måte å komme i kontakt med alle på. Hun mener at dans er mer enn bare fysisk trening fordi det styrker oss mentalt og emosjonelt. Det er en herlig måte å komme i kontakt med andre på! Hun ønsker å bidra til at alle får oppleve mestring og danseglede.

Vilja finner du på Minidisco, Dancemix 5-7 år og Ladies only i Halden. 

Hun benytter også enhver anledning til å delta på så mange klasser som mulig på Danseloftet.

zzzzzzfemale.jpg

SIV MARIE RENSKOUG

TBA

kira.jpeg

KIRA HELENE ANDERSEN

Kira startet med pole fitness på Danseloftet i 2016. 

Hun elsker å danse, trene og undervise.

Kira har deltatt i pole artistisk på Aerial Dreams og i NM. 

Fra høsten 2023 har hun Pole fresh på torsdager.

jorge.jpg

JORGE LERA

Jorge har drev med Pole dance siden 2010 både som instruktør dOmmer og utøver. Norges mester i Pole sport og Artistisk. Top 10 VM pole sport 2014 - 2016 - 2017 og 2018. I 2017 fikk han 3. plass på Artistisk pole kategori. 

Pole dance performer og Burlesque artist.

Det var i 2021  da han ble med på Bootyswing Burlesque Show på første gang og da fant han sin Boylesque / polesque Artist side ved navn ¨Prince Orlando Malbec ¨ Jorge har alle våre Poleklasser på tirsdager. 

evah.jpg

EVA HELLINGSÆTHER

Eva har tidligere danset girlystyle hos oss.  Hun har et utrolig godt håndlag med barn og vi gleder oss derfor til å ha henne på våre barnepartier på tirsdager fra Høsten 22. Du finner hennes også på Hyggedans, Girls only og barnepartier på Onsdager.

 

 

kristina.jpg

KRISTINA BAU HJELMARK

Kristina startet med polefitness i 2016. Hun begynte på Danseloftet i januar 2020. Kristina har deltatt i NM, Rising stars, Aerial Dreams og Kyanna Me. Kristina skal undervise i Pole Fitness Fresh og Pole Fitness Nivå 1 fra høsten 2022. Gled dere!

ajla.jpg

AJLA GASAL

Ajla har danset Girlystyle på Danseloftet siden 2020.  Hun har også tidligere erfaring med Jazz og Moderne. Ajla er ivrig, engasjert og innovativ. Hennes mål å er bidra til et positivt og inklusivt miljø der alle kan prestere på sitt beste og oppleve gleden av dans på Danseloftet. Hun går i andreklasse på videregående og har ved siden av dansen stor lidenskap for fysikk og realfag. Du finner denne herlige jenta enten ute med teleskopet under klar himmel, eller på Danseloftet tirsdager og onsdager.  

Alja finner du på Mini HipHop, Junior HipHop nivå 1 og 2, samt på onsdag Girlystyle.

Bilde Maja.jpg

MAJA PETTERSEN

Maja er fortsatt aktiv konkurransedanser i Freestyle og slow. Hun er svært pliktoppfyllende og kreativ. Maja finner du på alle våre klasser i Råde, samt i Fredrikstad på onsdager. Maja startet hos oss Høsten 2021

marterich.jpg

MARTE EMILIE RICHVOLDSEN

Marte er født og oppvokst på Danseloftet, og har danset i 30 år. Hun er tidligere konkurransedanser gjennom mange år. Marte har undervist i totalt 8 år, 5 år på Danseloftet og 3 år på Dansehuset Norge As i Oslo. Vi er glade for å ha Marte tilbake i Fredrikstad. Marte har den populære klassen Ladies only på tirsdager.

 

anettelislerud.jpeg

ANETTE LISLERUD

Anette er tidligere konkurransedanser i Freestyle. Hun har danset på landslaget, samt deltatt i EM/VM i disco. Hun bygde opp Hip Hop miljøet i Fredrikstad, samt at hun har hatt Burlesqueklasser og Girlystyle. 

Hun har Student og Associate eksamen i Freestyle, samt Student i Hip Hop.

Anette jobber til daglig på FRENDS AS og du finner henne på våre utdrikningslag.

jeanets.jpg

JEANETTE MØRK SNOPSTAD

Mammapermisjon! Vi gleder oss til du kommer tilbake.

Jeanet har danset flere år i Oslo, og konkurrert i hele landet. Hun begynte å undervise når hun var 16 år, og brenner for dans. På Danseloftet finner du henne på de aller fleste av våre Hip Hop og Girlystyleklasser.

Jeanet finner du på våre klasser i Fredrikstad.

julielunde.jpg

JULIE LUNDE

Julie har danset på danseloftet siden 2008, og danser på høyeste nivå i Freestyle og slow.

Hun startet å jobbe på Danseloftet i førsten av 2019. Julie blir fra høsten 23 å finne sporadisk som vikar og i barnebursdager.

linda.jpg

LINDA HELLINGSÆTHER

Linda har jobbet på Danseloftet i mange år og vært innom de fleste klasser. Linda er utdannet pedagog og jobber til vanlig med skoler i Fredrikstad. Linda finner du på Hyggedans på mandager, samt intensivkurs og  privattimer.

Hun er utrolig dyktig og engasjert. Gled deg!

zzzzzmarianne.jpg

MARIANNE WALLIN:

Marianne har danset siden 1979, og konkurrert i Sportsdans - Freestyle - Swing/Rockn roll i perioden 1981-1995. Hun har 7 Nm gull i Freestyle og har undervist på Danseloftet siden 1995. I juli 2011 overtok hun Danseloftet.

Marianne er arrangør for Norske Freestyle konkurranser og tidligere President i Norges danselærerforbund 

Marianne har undervist noen av de aller beste danserne i Norge. De var ikke bare i Norgestoppen, men kan også vise til medaljer i Em/Vm.

Marianne har Student, associate og Liscenciate i Freestyle, er godkjent Freestyledommer.

I dag har Marianne ansvaret for den daglige driften, samt undervisning av flere voksenklasser, Brudevals og og en dag i uken med Vars1ty crew

xannes.jpg

ANNE SOFIE WILHELMSEN

Anne Sofie har gått på Danseloftet siden hun var helt liten, og har undervist i en årrekke. Alt fra Barnedans, til konkurransedansere og voksenpar! Anne Sofie finner du nå på våre intensivkurs, Hyggedans samt på utdrikningslag og events. Som utdannet pedagog og med mange års erfaring er hun en dyktig trener med mange års kunnskap innen dans. Anne Sofie har tidligere konkurrert i både sportsdans og freestyle. Du finner henne på våre Intensivkurs i Swing.

IDA.jpg

IDA Ø NILSEN

Ida startet på Danseloftet i 1992, og har etter dette vært en del av Danseloftet. Mange av dere har sett Ida, da det er hun som står for innmeldinger i Halden, samt at hun alltid er fast innventar på vårt stevne og vår skolekonkurranse. Ida er vår "potet" og stiller opp der det trengs, enten det er undervisning, oppfølging eller noe annet!

bildeann.jpg

ANN-CHRISTIN OLSEN

Ann har vært assistent og hjelper på voksenpartiene siden 2011 og er like god på både herre og dametrinn. Alltid hjelpsom når det gjelder alt og sier aldri nei til noe. Gull verdt for Danseloftet.