Instruktører på Danseloftet

På Danseloftet er vi opptatt av et godt miljø. Ikke bare blant våre elever, men også blant trenerne.

Latteren kommer lett, når vi samles alle sammen! Da vi har mange dansetyper er det også alle aldre blant våre flotte instruktører.

Gjennom 35 år med Danseloftet er det mye erfaring. Dette deles vi villig med de nye som kommer til oss. Våre danselærere sendes på Danselærer kongress i regi av Norges Danselærer forbund. De samles for å gjøre pensum, samt holde seg oppdatert over trender.

Vi er opptatt av at alle skal føle at de klarer! Man skal gå ut av en dansetime og tenke, "Jeg er flink" !

IMG_1897.jpg

Ingeborg er tidligere konkurransedanser i Freestyle / Slow. Ingeborg er lærer på dagtid og hennes pedagogiske evner, samt danseferdigheter og smittende humør gjør Ladies only på onsdager til en herlig dansetime

jeanet.jpg

Jeanet har vokst opp i dansemiljøet i Oslo, tok sin første dansetime da hun var 5. Hun er fra Oslo, og har tidlige gått på QuickStyle studio. Jeanet finner du på flere av våre Hip Hop klasser i Fredrikstad. 

anetteboye.jpg

Anette jobber på Danseloftet fra høsten 2018. Hun er fra Drøbak, og har i flere år vært aktiv danser. Vi er glade for å ha henne sammen med Henriette på våre barnepartier i Halden

xxxagnete.jpg

Agnete har danset i showgrupper og ballet i mange år. Nå er Agnete finner du på Ladies only i Fredrikstad på Tirsdager i Fredrikstad

Christinefjeld.jpg

CHRISTINE FJELD

Christine er fortsatt aktiv konkurransedanser i Freestyle og Slow. Du finner denne dyktige jenta som assistent på våre barnepartier i Råde.

linda.jpg

LINDA HELLINGSÆTHER

Linda har jobbet på Danseloftet i mange år og vært innom de fleste klasser. Linda er utdannet pedagog og jobber til daglig på en skole i Fredrikstad. Linda finner du på våre intensivkurs , samt på privattimer. 

ivo.jpg

IVO HAVRANEK

Ivo er tidligere konkurransedanser og kjent fra Tv programmet Skal vi danse på TV2.

Vi på Danseloftet er glade for å ha Ivo på vårt team fra Januar 2018. Han har privattimer, samt utdrikningslag

 

 

zzzzhenry.jpg

HENRIETTE WAREM

Henriette har danset på Danseloftet siden 1999. Henriette har i mange år vært konkurransedanser i Freestyle og Slowdance, men har nå valgt å kun undervise. Henriette har Associate eksamen i Freestyle og er dommer.Du finner denne dyktige jenta på våre barnepartier og konkurransepartier i Halden og Fredrikstad, samt på Mini Hip Hop. Henriette har også Girlystyle i Fredrikstad

zzzzzmarianne.jpg

MARIANNE WALLIN:

Marianne har danset siden 1979, og konkurrert i Sportsdans - Freestyle - Swing/Rockn roll i perioden 1981-1995. Hun har 7 Nm gull i Freestyle og har undervist på Danseloftet siden 1995. I juli 2011 overtok hun Danseloftet.

Marianne er medarrangør for Norske Freestyle konkurranser og President i Norges danselærerforbund for andre periode på rad.

Marianne har undervist noen av de aller beste danserne i Norge. De var ikke bare i Norgestoppen, men kan også vise til medaljer i Em/Vm.

Marianne har Student, associate og Liscenciate i Freestyle, er godkjent Freestyledommer.

I dag har Marianne ansvaret for den daglige driften, samt undervisning av Selskapsdans, Brudevals og de beste Freestyledanserne.

zzzzrakel.jpg

RAKEL SNEKKENES

Rakel har danset på Danseloftet siden 2003 og er tidligere konkurransedanser i Freestyle. Hun har associate eksamen i Freestyle, og er snart ferdig med sin dommereksamen. Rakel finner du på alle våre klasser i Halden på torsdager

zzzznopic.gif

CHRISTOPHER FINSTAD

Christopher begynte på Danseloftet i 1989 har vært aktiv konkurransedanser i sportsdans . Han flyttet deretter til Oslo for å studere, og konkurrere. Han har jobbet hos Gyda Bloch Thorsen som er kjent fra "Skal vi danse".Christopher underviser privattimer.

zzzmatheatho.jpg

MATHEA THORSEN

Mathea er fortsatt aktiv konkurransedanser, og er fra Høsten 2016 også å finne i Team Danseloftet. Mathea har alle våre klasser i Halden på tirsdager

zzzzmajafedd.jpg

MAJA FEDDERSEN

Maja har gått på Danseloftet siden 2009 og har undervist fra 2016. Hun er fortsatt aktiv konkurransedanser, og gjør også show og events. Maja finner du på våre klasser i Halden på onsdager

zzzzzmarlene.jpg

MARLENE HUTH

Marlene har vært på Danseloftet siden 2008 og er tidligere konkurransedanser i både Hip Hop og Freestyle. Hun har brukt utallige timer på Danseloftet og vi er glade for å ha henne som trener, nå som hun har lagt opp som aktiv utøver.

Marlene har jobbet fra Januar 2016 og har utdrikningslag og barnebursdager

zzzzzznoratvete.jpg

NORA TVETE

Nora ble plutselig "kjendis" da hun startet sin egen kiosk sommeren 2016.  Nora finner du i barnebursdager

xannes.jpg

ANNE SOFIE WILHELMSEN

Anne Sofie har gått på Danseloftet siden hun var helt liten, og har undervist i en årrekke. Alt fra Barnedans, til konkurransedansere og voksenpar! Anne Sofie finner du nå på våre intensivkurs samt på utdrikningslag og events. Som utdannet pedagog og med mange års erfaring er hun en dyktig trener med mange års kunnskap innen dans. Anne Sofie har tidligere konkurrert i både sportsdans og freestyle.

viktoriao.jpg

VIKTORIA MATOS-ORTEGA

Viktoria har hatt sitt eget Pole studio i Russland og er tidligere konkurransedanser i Standard/Latin. Hun har jobbet på ulike Fitness senter og har der også drevet med Stretch. Hun har en imponerende cv og er svært dyktig trener. Viktoria er ansatt på Danseloftet fra 2015 og vi er glade for å ha henne her.

Du finner Viktoria på alle våre Poletimer Fredrikstad, Burlesque og selskapsdans , samt på en mengde utdrikningslag og privattimer i selskapsdans

mari.jpg

MARI HÅKONSEN

Mari begynte på Danseloftet i 2000 og er fortsatt aktiv konkurransedanser innen Freestyle og slowdance i høyeste ferdighetsklasse Elite. Mari har jobbet på Danseloftet siden 2011 og har alle klassene i Råde. Mari har studenteksamen i Freestyle.

IDA.jpg

IDA Ø NILSEN

Ida startet på Danseloftet i 1992, og har etter dette vært en del av Danseloftet. Mange av dere har sett Ida, da det er hun som står for innmeldinger i Halden, samt at hun alltid er fast innventar på vårt stevne og vår skolekonkurranse. Ida er vår "potet" og stiller opp der det trengs, enten det er undervisning, oppfølging eller noe annet!

bildeann.jpg

ANN-CHRISTIN OLSEN

Ann har vært assistent og hjelper på voksenpartiene siden 2011 og er like god på både herre og dametrinn. Alltid hjelpsom når det gjelder alt og sier aldri nei til noe. Gull verdt for Danseloftet.