Instruktører på Danseloftet

På Danseloftet er vi opptatt av et godt miljø. Ikke bare blant våre elever, men også blant trenerne.

Latteren kommer lett, når vi samles alle sammen! Da vi har mange dansetyper er det også alle aldre blant våre flotte instruktører.

Gjennom 39 år med Danseloftet er det mye erfaring. Dette deles vi villig med de nye som kommer til oss. Våre danselærere sendes på Danselærer kongress i regi av Norges Danselærer forbund. De samles for å gjøre pensum, samt holde seg oppdatert over trender.

Vi er opptatt av at alle skal føle at de klarer! Man skal gå ut av en dansetime og tenke, "Jeg er flink" !

Elise.jpeg

ELISE ANETTE RØSNÆS

Elise er en aktiv og engasjert jente, med erfaring fra blant annet Håndballskole for barn. Med gode lederegenskaper og godt håndlag med barn, passer hun perfekt som assistent på våre barnepartier i Halden fra Høsten 2021

Bilde Maja.jpg

MAJA PETTERSEN

Maja er fortsatt aktiv konkurransedanser i Freestyle og slow. Hun er svært pliktoppfyllende, og vi er glade for å ha henne som assistent på våre barnepartier fra Høsten 2021.

Bildemartine.jpg

MARTINE BJØRGE LARSEN

Martine er født og oppvokst på Danseloftet. Hun er fortsatt aktiv danser hos oss, og stiller i Hip Hop konkurranser. 

Martine begynte å jobbe på Danseloftet i september 2020.

Hun går til daglig på skole i Moss, og er å finne på våre barnepartier, samt Hip Hop i Råde. Martine er også fast vikar, så mange har sett henne på sine klasser. 

Emmabilde.jpg

EMMA Ø NILSEN

Emma har danset på Danseloftet siden hun kunne gå, og har danset de fleste dansestiler. 

Hun er tidligere trener for barneidrettsskolen, og går Barne og Ungdomsarbeider og snart klar som lærling i Barnehage! Hun er fortsatt aktiv danser innen Girlystyle og Kpop. Du finner Emma på våre Barnepartier og Girls Only i Halden

stinejensen.jpg

STINE THERESE FUREBOTTEN

Stine er tidligere konkurransedanser i Freestyle, og kom tilbake til Danseloftet igjen i 2017 etter en pause. 

Hun er rå på å huske koreografi, og har du ikke energi når du kom på treningen hennes, har du det når du går hjem. Utrolig motiverende! 

Til daglig jobber hun som toller på Svindesund.

Stine finner du på Ladies Only, Mandager i Halden.

martin norsted.jpg

MARTIN NORSTED

Martin startet på Danseloftet i 1997 og var del av en stor gruppe Breakere som var utrolig ivrige . Han startet etter noen år som trener hos oss,  frem til han dro i militæret i 2004. I studietiden underviste han også i Hønefoss. Martin primært danset breakdance, men også noe Hip hop. 

Som pappa til to barn, er han utrolig flink med barna, og får alle til å føle seg sett.

Martin finner du selvfølgelig på vår Breakklasse i Fredrikstad

susangroth.jpg

SUSANN GROTH

Susann har drevet med dans store deler av livet. Hun har vært med i ulike dansecrew hvor hun har prøvd seg i flere ulike dansestiler, 

selv om hennes iver for det meste har gått til hiphop og showdance. Har tidligere blitt opplært av profesjonelle dansere og deretter jobbet som danselærer. Har de seneste årene også fått være koreograf i oppsetting av barne og ungdomsforestillinger. Susann driver også med sang og teater og liker å kombinere disse med dans og har dermed også prøvd seg i musikaler. Til daglig jobber hun som Digital rådgiver. 

Du finner dyktige Susan på Ladies only, Tirsdag i Fredrikstad

maddefallang.jpg

MADELEINE FALLANG

Madeleine er oppvokst på Danseloftet, og startet som assistent som 13 åring. Hun er tidligere Norgesmester i Hip Hop, og sprer sin egen danseglede hver eneste uke på klassen sin. Hun har nå Hip Hop crewet, Youth Crew i Fredrikstad. 

marterich.jpg

MARTE EMILIE RICHVOLDSEN

Marte er født og oppvokst på Danseloftet, og har danset i 30 år. Hun er tidligere konkurransedanser gjennom mange år. Marte har undervist i totalt 8 år, 5 år på Danseloftet og 3 år på Dansehuset Norge As i Oslo. Vi er glade for å ha Marte tilbake i Fredrikstad. Fra uke 36 skal hun ha den populære klassen Ladies only på tirsdager.

 

anettelislerud.jpeg

ANETTE LISLERUD

Anette er tidligere konkurransedanser i Freestyle. Hun har danset på landslaget, samt deltatt i EM/VM i disco. Hun bygde opp Hip Hop miljøet i Fredrikstad, samt at hun har hatt Burlesqueklasser og Girlystyle. 

Hun har Student og Associate eksamen i Freestyle, samt Student i Hip Hop.

Anette jobber til daglig på FRENDS AS og du finner henne på våre utdrikningslag.

corneliathorsen.jpeg

CORNELIA THORSEN

Cornelia har vokst opp på Danseloftet, og er fortsatt aktiv konkurransedanser. Hun har i flere år vært trener i Halden, og etter en pause er hun nå tilbake igjen. Denne gangen i Fredrikstad. Cornelia skal ha våre konkurransedansere, samt nyhetene "Get Viral", "Spotlight", "Get prepared" og "Exlusive". Hun har siden hun var liten hatt en egen evne til å gjøre gode koreografier. Via sin You tube kanal, har hun også fått til egen tilhengerskare.

Cornelia tok i 2020, Student eksamen i Freestyle/Slow

zzzzzmarlene.jpg

MARLENE HUTH

Marlene har vært aktivt konkurransedanser, samt undervist Hip Hop på Danseloftet i flere år. Nå bor hun og studerer i Oslo, men kommer hjem til Fredrikstad for å ha både barnebursdager, privattimer og utdrikningslag. 

jeanets.jpg

JEANETTE MØRK SNOPSTAD

Jeanet har danset flere år i Oslo, og konkurrert i hele landet. Hun begynte å undervise når hun var 16 år, og brenner for dans. På Danseloftet finner du henne på de aller fleste av våre Hip Hop og Girlystyleklasser.

Jeanet finner du på våre klasser i Fredrikstad og Halden.

julielunde.jpg

JULIE LUNDE

Julie har danset på danseloftet siden 2008, og danser på høyeste nivå i Freestyle og slow.

Hun startet å jobbe på Danseloftet i førsten av 2019. Du finner Julie i barnebursdager, samt på våre barne og Juniorpartier i Fredrikstad.

kinga.jpg

KINGA SZOSTAK

Kinga er regjerende Norgesmester i Pole Sport Professional, og har også erfaring fra dans og turn.

Med sitt vinnende vesen, og dyktighet vet vi at dere får stort utbytte av timene deres.

Kinga er vår hovedtrener i Pole Fitness. 

Christinefjeld.jpg

CHRISTINE FJELD

Christine er fortsatt aktiv konkurransedanser i Freestyle og Slow. Du finner denne dyktige jenta på alle våre klasser i Råde, samt noe i Fredrikstad

linda.jpg

LINDA HELLINGSÆTHER

Linda har jobbet på Danseloftet i mange år og vært innom de fleste klasser. Linda er utdannet pedagog og jobber til daglig på en skole i Fredrikstad. Linda finner du på våre intensivkurs , samt på privattimer. 

ivo.jpg

IVO HAVRANEK

Ivo er tidligere konkurransedanser og kjent fra Tv programmet Skal vi danse på TV2.

Vi på Danseloftet er glade for å ha Ivo på vårt team fra Januar 2018. Han har Hyggedans nivå 1 og 2 i Fredrikstad på mandager, og er også tilgjengelig for privattimer og utdrikningslag

 

 

zzzzzmarianne.jpg

MARIANNE WALLIN:

Marianne har danset siden 1979, og konkurrert i Sportsdans - Freestyle - Swing/Rockn roll i perioden 1981-1995. Hun har 7 Nm gull i Freestyle og har undervist på Danseloftet siden 1995. I juli 2011 overtok hun Danseloftet.

Marianne er medarrangør for Norske Freestyle konkurranser og President i Norges danselærerforbund for andre periode på rad.

Marianne har undervist noen av de aller beste danserne i Norge. De var ikke bare i Norgestoppen, men kan også vise til medaljer i Em/Vm.

Marianne har Student, associate og Liscenciate i Freestyle, er godkjent Freestyledommer.

I dag har Marianne ansvaret for den daglige driften, samt undervisning av Selskapsdans, Brudevals og de beste Freestyledanserne.

xannes.jpg

ANNE SOFIE WILHELMSEN

Anne Sofie har gått på Danseloftet siden hun var helt liten, og har undervist i en årrekke. Alt fra Barnedans, til konkurransedansere og voksenpar! Anne Sofie finner du nå på våre intensivkurs samt på utdrikningslag og events. Som utdannet pedagog og med mange års erfaring er hun en dyktig trener med mange års kunnskap innen dans. Anne Sofie har tidligere konkurrert i både sportsdans og freestyle.

IDA.jpg

IDA Ø NILSEN

Ida startet på Danseloftet i 1992, og har etter dette vært en del av Danseloftet. Mange av dere har sett Ida, da det er hun som står for innmeldinger i Halden, samt at hun alltid er fast innventar på vårt stevne og vår skolekonkurranse. Ida er vår "potet" og stiller opp der det trengs, enten det er undervisning, oppfølging eller noe annet!

bildeann.jpg

ANN-CHRISTIN OLSEN

Ann har vært assistent og hjelper på voksenpartiene siden 2011 og er like god på både herre og dametrinn. Alltid hjelpsom når det gjelder alt og sier aldri nei til noe. Gull verdt for Danseloftet.